Ευχαριστίες

Parousiasi diplomatikis ergasias - Rousis Dimitrios

Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τους γονείς μου, Θανάση και Μαργαρίτα Ρούση, καθώς και τον αδερφό μου Άγγελο Ρούση, γιατί είναι πάντα εκεί για ‘μένα και με υποστηρίζουν σε όλες μου τις προσπάθειές.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη Βασιλάκη, για την πολυδιάστατη και ουσιαστική στήριξη που μου πρόσφερε κατά τη διάρκεια της σχεδίασης, της ανάπτυξης και της συγγραφής της εργασίας αυτής.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον επιβλέποντα καθηγητή μου, κύριο Δημήτρη Φωτιάδη, για την υπομονή, την πολύτιμη βοήθειά του και την κατανόησή του, όλους αυτούς τους μήνες. Αλλά και το ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για ότι καλό μου προσέφερε κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου.

Ευχαριστώ τον Linus Torvalds, τον δημιουργό του Linux Kernel και το ίδρυμα ελεύθερου λογισμικού FSF (Free Software Foundation) και τον ιδρυτή του, Richard Stallman, για όλη τους τη συνεισφορά στην επιστήμη των υπολογιστών. Χωρίς αυτούς η παρούσα εργασία απλά δεν θα υπήρχε.

Ευχαριστώ την εταιρεία Atmel για τα άρτια εργαλεία της, την τεκμηρίωσή της και το ευγενικό της helpdesk. Επίσης ευχαριστώ πολύ την κοινότητα και το forum των AVR Freaks (ιδιαίτερα τον χρήστη hce), όπου καμία απορία και κανένα πρόβλημα δεν μένουν αναπάντητα.

Τέλος, ευχαριστώ την μηχανή αναζήτησης Google η οποία μου έλυσε τα χέρια, τόσο σε επίπεδο εύρεσης απαραίτητων πληροφοριών, όσο και για την άψογη υπηρεσία μετάφρασης που παρέχει.